dr. Alkaitis

“If you can’t eat it, don’t put it on your skin”

De biologische producten van dr. Alkaitis zijn puur, gezond en vol met biologische actieve ingrediënten die écht goed zijn voor je huid.  Alle ingrediënten zijn eetbaar en zitten in een basis van biologische Aloë- veragel of koudgeperste olie. Er zit dus geen water in en dat is uniek! De producten zijn vrij van onder meer minerale oliën, siliconen, parabenen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleur stoffen.

De visie van dr. Alkaitis is dat een gezonde, mooie huid alleen gerealiseerd kan worden door de huid (ons grootste levende orgaan) te voeden met de beste, meest pure ” raw food ” levende voeding.

De producten helpen beschadigingen te stoppen en gaan, door de huid in optimale conditie te brengen, het verouderingsproces tegen. Wil je werken aan anti-aging, acne of heb je een gevoelige huid die nergens tegen kan? Je zult versteld staan van het resultaat! Je ziet aan je huid dat hij op een gezonde manier verbetert! De kleur wordt anders, de huid gaat er frisser uitzien en een rode, gevoelige huid wordt weer gezond en weerbaar. Door het gebruik van de producten ontstaat er een zachte en effectieve peeling van de huid. De crèmes hebben een natuurlijke SPF factor en zullen schade door de zon voorkomen.

De producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle huidtypen. Ze zijn gunstig voor mensen met een droge, rijpe, gevoelige of probleem huid.

Lenny Gravitz, topmodel Giselle Bunchen en Rens Kroes zijn enkele fans van de dr. Alkaitis producten.

De producten van dr. Alkaitis hebben al vele prijzen in de wacht gesleept waaronder:

 • Beauty Shortlist Award 2012:
  Winnaar van Best Eye Cream
 • Fig & Sage Editor Choice Awards 2011:
  Winnaar in vier categorieën
 • Natural Health Beauty Award 2010:
  Winnaar Nourishing Treatment Oil
 • Winnaar van de Wallpaper Award 2009:
  Best Facial Skin Care
 • Lifescape Beauty Award 2008:
  Best Eye Cream

De dr. Alkaitis Skin Food Company werd meer dan 10 jaar geleden opgericht. Het is een familiebedrijf gevestigd in Californië en in New York. De man achter het merk is dr. Alkaitis. Hij is deze productlijn in eerste instantie gaan ontwikkelen voor zijn vrouw. Zij kocht producten voor haar huid en vroeg aan haar man of hij wilde kijken of het goede producten waren. dr. Alkaitis keek naar de ingrediënten en hij zei : dit ga je toch niet op je huid smeren?? Ik zal iets ontwikkelen wat écht goed is voor je huid. Zo gezegd, zo gedaan! De pure gezonde Skin Food lijn was een feit.

dr. Alkaitis is een wetenschapper met een PhD in fysische chemie en een bachelor of Science degree in de chemie en Chemical Engineering. Naast het feit dat hij chemicus is, is hij ook moleculair bioloog, een ethnopharmacologist ( opgeleid in de traditionele genezing m.b.v. planten ) en pharmacognosist ( ervaren met de geneeskrachtige eigenschappen van planten )