Absolution

Noem het een revolutie, een verademing of een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch.

Huidverzorging in de puurste zin van het woord. Effectief uiteraard en tegelijk een genot om te gebruiken. Maar vooral:  persoonlijk. Af te stemmen op de specifieke behoeften van je huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn de producten biologisch gecertificeerd. Dat is wel het minste wat we voor je kunnen doen. We willen het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60 % van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Maar er is meer. Absolution is bovendien vervaardigd van wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de jeugdigheid en balans van de huid. Daarnaast zijn de ingrediënten speciaal geselecteerd waardoor een allergische reactie uitgesloten is.

Zo puur als de natuur zelf

Gemaakt van de natuur, gemaakt voor de natuur. Absolution is een merk dat zijn verantwoordelijkheid neemt: de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De  leveranciers zijn met de grootste zorg geselecteerd en hebben een focus op duurzaamheid. Zo werkt Absolution dagelijks aan het minimaliseren van de ecologische impact van zijn productie en doneert het merk 2% van zijn winst aan Care ( www.carefrance.org)

Mix & Match

De huid is een weerspiegeling van zowel je innerlijk als jouw behoeften en conditie. De ene dag is de andere niet. Met de slimme en eigenlijk zo vanzelfsprekende Mix & Match methode stel je zelf je persoonlijke huidverzorging samen.
Alle producten zijn zo gemaakt dat je alles door elkaar kunt mengen, naar behoefte van de huid. Het mixen van producten heeft een groter effect dan twee producten over elkaar aanbrengen.
Je bekijkt dagelijks wat je huid nodig heeft: even mengen, aanbrengen en genieten!

Awards

Absolution is in Frankrijk al vele malen onderscheiden met diverse Awards. Niet alleen voor de prachtige verpakkingen en uitstraling, maar ook voor de productkwaliteit.

La crème du jour: 1e prijs van de dagcrèmes voor een normale huid en 2e prijs van de anti-veroudering dagcrèmes.
La crème de L`Homme: 1e prijs van de hydraterende gezichtscrèmes voor mannen.
l`Eau Soir et Matin: 4e prijs van de gezichtsreinigers voor een normale huid.
La Crème Rich: 4e prijs van de anti-veroudering dag- en nachtcrèmes.
La Solution + Contrôle: 2e prijs van de gezichtsserums en oliën voor een vette , jonge en gemengde huid.

Absolution werd 3 x bekroond tijdens de Astir Awards:
L`Eau Soir et Matin en L`Eponge Konjac: 1e prijs in de categorie Best Eco Product.
L`Huille Addiction: 2e prijs in de categorie Best Salon Brand Product.
La Cure Peau Nette: 1e prijs in de categorie groene cosmetica
Le Booster Lift: Beauty product of the year

De oprichtster

Absolution is het idee van Isabelle Carron die door haar passie voor biologische cosmetica Absolution heeft gecreëerd. Tijdens haar carrière, waarin ze voor verschillende grote en gerenommeerde cosmetica- en parfummerken werkte, had ze altijd het gevoel dat er iets ontbrak; een bepaalde bezieling, de intimiteit met je huid, de eenvoud en het maatwerk.

Isabelles wens en verlangen om de perfecte cosmetische producten voor de huid te ontwikkelen hebben ervoor gezorgd dat Absolution is ontstaan. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.