Miep, 31 jaar

Een behandeling bij Ine is een groot cadeau aan jezelf! Ine is oprecht geïnteresseerd en een warm persoon. Ze heeft veel kennis en stemt alles precies af op jouw huid en wensen. Zoals een vriendin zei: ‘ik was al eens bij een schoonheidsspecialiste geweest, maar dit is echt next level’. De behandeling is heerlijk en heeft er samen met de producten van dr Alkaitis voor gezorgd dat mijn huid rustiger is, zachter aanvoelt en meer straalt.

Ineke,  41 jaar

Toen Ine me vroeg een review te schrijven, zei ik meteen ja, natuurlijk!
Het is heerlijk als je een salon hebt gevonden waar je zorgvuldig en vakkundig wordt geholpen.
Naast de heerlijke sfeer in de ruimte, zijn de natuurlijke producten en de passie die Ine uitstraalt de punten waarop ik Natuurlijk mooi van harte kan aanbevelen.
Mijn huid is opgeknapt en nu trakteer ik mezelf regelmatig op een heerlijke behandeling. Heel fijn!

Debbie, 41 jaar

Wanneer je resultaat wilt zien ga je naar deze salon! Mijn huid voelt voller, gladder en zacht aan na de behandelingen en ziet er stralend uit. Ine heeft veel kennis en blijft zich steeds vernieuwen. Ze heeft midden in de stad een “groen” haventje van rust gecreëerd. De heerlijk geurende hoogwaardige pure producten die ze gebruikt zijn een weldaad voor de huid. Een behandeling bij Ine is even ontsnappen aan alle prikkels en jezelf onder dompelen in luxe!

Boukje, 42 jaar

Ine is een hele kundige en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Met top natuurlijke producten, vegan en dierproefvrij.
Ik heb een bindweefselkuur gedaan en mijn huid is er sterk op vooruit gegaan. Heel tevreden. Een fijne salon op goed bereikbare locatie. Ik kom er heel graag, het is een heerlijk relax moment voor mezelf.

Mieke, 56 jaar

Ik ben naar Ine gegaan omdat mijn huid slapper aan het worden was. Ik zag dat vooral aan mijn hamsterwangen. Ook had ik altijd al last van een droge huid.
Ik heb een kuur van 6 Transformage behandelingen gedaan en mijn huid is echt verbetert! Steviger en ik heb weer volume op mijn wangen gekregen. Mensen schatten me nu veel jonger dan ik ben. Een fijne bijkomstigheid is dat heel mijn huid is verbetert, niet alleen mijn gezicht maar heel mijn huid. Ik heb geen bodymilk meer nodig voor mijn droge huid.
Als onderhoud ga ik elke 6 weken voor een behandeling en gebruik ik thuis een onderhoudsdosis van de supplementen. Mijn huid blijft hierdoor stevig.

Loek, 47 jaar

Ik heb bij Ine een kuur Bioskinjetting gehad. Toen Ine uitlegde wat ze precies ging doen, met hele dunne naalden net onder mijn huid kleine krasjes maken zodat die op een natuurlijke manier weer herstellen met een vermindering van rimpels tot gevolg, was ik toch wel wat zenuwachtig de eerste keer. Geheel overbodig. Ine deed de behandeling trefzeker, met aandacht en zorgvuldig. Vaak voelde ik er totaal niets van waardoor het een heel ontspannen ervaring was. Volgens mij ben ik zelfs een keer in slaap gevallen. Het resultaat is verbluffend. De rimpels zijn 
zoveel minder diep en aanwezig in mijn gezicht, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet! Zelfs mijn man en puberzoons zagen effect.

Marieke, 40 jaar

Ik heb de behandeling Bioskinjetting gehad. Dit was voor mij de eerste kennismaking met deze methode. Voor de behandeling deed ik thuis eerst een verdovende crème op. Ine masseerde de huid hard, maar niet pijnlijk. Daarna ging ze met de naald in de huid. Door de verdoving voel je dit maar een klein beetje, en is de behandeling goed vol te houden (kan gewoon praten tijdens de behandeling, en dat lukt niet wanneer het echt pijnlijk is). De gevoeligheid is wel afhankelijk van het gebied wat behandeld wordt, bij mij was het voorhoofd het gevoeligst.
Na 3 behandelingen zag mijn man zelfs resultaat, ondanks dat hij heel sceptisch was over de behandeling. De behandeling heeft bij mij heel goed gewerkt, de belasting was niet zo groot maar het resultaat wel!

Marloes, 42 jaar

Ik heb een kuur van 5 Bioskinjetting behandelingen bij Ine gehad. De verdovende crème die ze gebruikt en van te voren op de huid smeert, werkt perfect. De pijn is heel goed te hebben dan. Een prikkend gevoel maar prima te doen. Ine werkt de rimpels/lijnen zorgvuldig af. Het naaldje gaat erin en ze gaat hiermee op en neer. Een gek gevoel, beetje prikkend. Na de behandeling zien de rimpels eruit als een rood streepje. De camouflage werkt perfect. Het rode trekt na 3 a 4 dagen weer weg. Al met al een behandeling die er heftig uitziet maar het geenszins is. Het resultaat is prima. De harde lijnen zijn minder diep en de meer oppervlakkige lijnen langs mijn mond zijn zelfs helemaal weg.

Emmy, 41 jaar

Voor dat ik bij Ine kwam heb ik jaren huidproblemen gehad. Mijn huid zag rood, schraal, was erg droog en ik had last van ontstekingen. Ik had allerlei producten van de drogist en apotheek geprobeerd maar ik zag geen resultaat.

Sinds ik bij Ine kom is mijn huid erg mooi geworden. De roodheid en de vlekken zijn weg. Mijn huid voelt zacht aan en ik heb geen of nauwelijks ontstekingen meer. Ik kan nu zonder foundation de deur uit en zit lekkerder in mijn vel.

Ik kom al jaren bij Ine en ik vind de behandelingen erg fijn. Het is een moment van ontspanning voor mij. Je merkt aan Ine dat ze haar werk met passie doet. Ze geeft een goed advies en kijkt samen naar de beste oplossing. Dat ervaar ik als zeer prettig.

Ik gebruik de producten van Laviesage en van dr. Alkaitis. Daar ben ik erg tevreden over. De producten van dr. Alkaitis zijn makkelijk in gebruik, niet vet en je hebt er maar weinig van nodig zodat je er lang mee doet.

Ardie, 64 jaar

Ik kom al jaren bij Ine voor gezichtsbehandelingen en in het verleden ook voor massages.
Ik heb een kuur Transformage Massage gedaan.
Vier weken voor de behandelingen ben ik begonnen met de Skin Base tabletten, maar daar voelde ik me niet goed bij. Ik ben overgestapt op de Skin Base poeder en dat gaat goed. Daar voel ik me ook lekker bij. Die gebruik ik nu als onderhoudsdosis.
De Transformage Massage deed soms wel pijn bij mijn ogen en nek. In het begin vond ik het ook hard mee werken, later niet meer. Het was een aparte ervaring met die zuignappen en de lymfedrainage als ontspanning. 
Door de producten van dr. Alkaitis heb ik minder onzuiverheden en mijn huid ziet er gladder, zachter en frisser uit. Door de olie wordt mijn huid mooi rossig.
Ine is professioneel. Ze voelt aan hoe het met me gaat, ik hoef niks te zeggen. Ze is stil als ze aan het masseren is en dat vind ik fijn. Ik vind Ine een fijn mens met het hart op de juiste plek.
Ik had de kuur niet willen missen. Mijn huid is voller, steviger en gladder geworden en ziet er goed verzorgt uit. De lijntjes zijn weg en mijn huid straalt en ziet er frisser uit. Ik heb een vol gevoel in mijn gezicht. De lijntjes op mijn decolleté en hals zijn ook minder geworden.

Loes, 73 jaar

Ik geniet van het begin tot het einde van de behandeling. Het is overweldigend heerlijk! Ik val altijd in slaap. Ine heeft gouden handen.